fredag 13 januari 2012

Bra saker händer även fredagen den 13:e!

Det händer härligt konstiga saker här i livet...

I September gick jag tillbaka på jobb efter min mammaledighet och under första veckan började jag (förutom det riktiga konsult-jobbet) som vår interna communications specialist i vårt employee wellbeing team (jee!). Snackade då med vår Wellbeing team lead som drar teamet och berättade om att jag studerat Life Coaching under min mammaledighet. Hon lät intresserad och tog upp saken igen någon månad senare och denhär veckan har hon börjat studera samma kurs!

Och vad betyder dethär för mig, förutom att jag får ett 200€ precentkort till skolan eftersom jag rekommenderat skolan för henne? Jo, att jag idag blev vår nya Wellbeing Team Lead! Så nu helt plötsligt är det jag som snackar med underleverantörer, vår VD och andra och har dessutom ännu bättre möjligheter att påverka åt vilket håll vårt Wellbeing program utvecklas.

Så mitt jobb, som jag före moderskapsledigheten tyckte mindre bra om har verkligen förvandlats till mitt dröm-jobb på många olika sätt. Lyckans mig - man blir så glad!

Såklart betyder det mer ansvar och det är ännu viktigare för mig att lära mig att använda min tid rätt och effektivt på jobbet - speciellt som jag endast jobbar 4dagar i veckan fr.o.m. idag. Men jag litar på att tiden räcker till och att balansen mellan jobb, wellbeing program och fritid är precis så som den ska vara.

Utmanande och spännande - pirrar i kroppen! HoppasHOPPAS min rygg snart låter mig gå tillbaka på jobb!

Tack!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar