onsdag 6 februari 2013

Pausen



Det blev en liten (ca 7 månader) paus i skrivandet. Graviditeten gjorde mig apatisk i början och när hösten körde igång hände det så mycket att jag inte lyckades dokumentera något alls!

Så vad hände? 

I Maj märkte vi att jag var gravid – ljuvliga nyheter <3 men energinivån föll till noll...

Juni var en fin månad trots låg energinivå: Sista modulen av coaching skolningen jag faciliterat på jobbet, fick åka på en oförglömlig coaching skolning till Amsterdam, hörde om det faktum att det fanns en möjlighet att få jobba som work wellbeing specialist på heltid...

Juli var det mest semester som spenderades på landet. Skönt!

Augusti började med underbar släktfest på Kirjais som följdes av en arbetsintervju för work well-being specialist jobbet som jag fick, och sista augusti stod jag framför ca 1200 personer i mäss-centrum och agerade undercover life coach! På scenen under den dagen stod dessutom vår VD, några andra större företags VD:n, vår premiärminister Jyrki Katainen och professorn Alf Rehn. Och alltså jag - mina 15 minutes of fame! Såhär såg jag ut den dagen (jag var 20 veckor gravid!):





September, Oktober och November handlade mest om jobb, men inte vilket jobb som helst utan mitt absoluta drömjobb! Dessutom hade jag bra balans mellan jobbet och hemmet och hade mycket QT med familjen. En liten mini-break i Borgå utan barn var också på agendan – lyx!

I December blev jag mammaledig men fortsatte jobba lite och firade självständighet i Hangö med goda vänner och jul med nära och kära.

I Januari var jag ännu med på några intressanta coaching och välmående-relaterade jobb-evenemang och sen föddes Ada <3

Och då återupplivade jag denhär bloggen, dels för att idka skrivterapi om bilvägen till kvinnis och dels för att kanske med hjälp av dethär skrivandet och allmänt funderande komma fram till vad jag vill bli när jag blir stor!

Tack :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar