tisdag 10 april 2012

Post-rese post

Var orolig att efter 10 dagar fyllda av simmande, bollhav, klänningar, värme, en katt i huset, en massa folk etc. så skulle E tycka att vardagen kändes urtråkig.

Men trots att hon njutit på för fullt av resan så var hon överlycklig av att vara hemma, superivrig på precis allt och hittar glädjeämnen i vardagens små små vardagliga stunder.

Tänk om även vuxna skulle klara av att njuta av vardagen för fullt? Vara tacksam över allt vi har? Glädjas över småsaker hela tiden? Tänk vad ljuvligt det skulle vara? Sku man vara så skulle man antagligen bli inspärrad... Men min totalt onödiga oro över att E skulle tycka vardagen var tråkig fick mig nog att tänka på dethär en hel del.

Allt handlar ju om attityd. Allt handlar om hur vi upplever saker - vare sig om det handlar om ett superexotiskt dykäventyr eller om att hänga upp tvätten. Vi själva bygger upp vår verklighet och tror vi att det kommer att vara urtråkigt att komma hem så då är det ju det.

Några ord om resan: super, huippu, på alla sätt lyckat. Avslappnat, roligt, yrt, lugnt, mindre lugnt. God mat, fint väder, fina upplevelser, fina människor, fina naglar, fina sånger, fina stunder. I massor.

Tack :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar